maandag 13 januari 2014

Toekomst

Door al dat gedoe rond mijn pensioen, werd ik toch maar flink van mijn toekomstplannen afgehouden. Ik mag dan wel met de dag leven, in het nu, maar de plannen die ik voor de toekomst heb zijn voor mij toch erg belangrijk. We hopen dit jaar het huis te verkopen. Dat was al jaren een voornemen als ik 65 geworden zou zijn.
Een camper staat nog steeds op het toekomstlijstje. Net als reizen maken. Veel reizen maken. Joehoe! De auto en caravan gaan dan de deur uit. Een kleine camper, die ook voor gewoon vervoer ingezet kan worden, lijkt me een goede oplossing. En natuurlijk de trips op de motor niet vergeten. Tussendoor wat werken, vooral vanwege de sociale contacten en het leuke ervan. Ja, werken kan ook erg leuk zijn. Vooral als niets moet. Ik ga ook door met het verlenen van hand en span diensten voor ouderen en het opruimen van zwerfvuil.
Ik kijk reikhalzend uit naar het begin van het tweede kwartaal. Ben benieuwd hoe ik er dan voorsta. Hopelijk ben ik dan weer in wat rustiger vaarwater beland met mijn AOW en pensioen in misschien een andere woonomgeving. Wie weet.