donderdag 11 april 2013

Samen onder de douche

Die revolutionaire toestanden in de 60's  maakten me vaak erg nieuwsgierig. Het leek me wel wat om eens een lsd trip te maken, liggend in het decolleté van een bezwete hippie girl met de geur van Musk en Sandal om me heen. Maar Onze Lieve Heer vond het maar niks. Dus begon ik die borsten opeens als Sodom en Gomorra te zien. Ik heb tijdens mijn vlucht ook niet eens  achterom durven kijken.
Het gebeurde mij soms dat ik een beeld van iets kreeg, dat achteraf heel anders bleek te zijn. Zoiets overkwam mij tijdens de medische keuring voor mijn militaire dienstplicht, halverwege de jaren 60. Zegt die arts tegen mij : "Ga eens gebukt staan!" Toen ik zo stond en tussen mijn benen door keek, zag ik hem gebukt achter mij staan knipogen naar mijn anus. Zegt die man : "Dat ziet er goed uit. Kleed je maar weer aan, je bent goed gekeurd."
Tot aan mijn opkomst heb ik me tamelijk ongerust afgevraagd wat mij in militaire dienst zou gaan overkomen. Het was immers de tijd van de seksuele revolutie en zo. Maar in de anderhalf jaar die volgde, heb ik geen enkele keer naakt gebukt hoeven staan en is mij niets ernstigs overkomen. Mijn holmaatje was trouwens een aardige, bleke Groninger die iets met paarden had. Dus samen in een puptentje en onder de douche was geen enkel probleem.