vrijdag 17 augustus 2012

Me and you and a dog

Nu Mike niet meer met ons op vakantie gaat, blijven we met z'n drietjes over. Het zijn wat andere vakanties geworden, zo met een pup op stap. Fenna leert erg veel en snel. We zien het ervan komen, dat ze straks rustig voor de caravan ligt, zonder lijn. Ze is erg gehoorzaam en rustig. Ze zit nu weliswaar in de blaf-fase (tegensputteren en zogenaamd waaks zijn, maar we hebben het volste vertrouwen dat ze straks rustiger is.
Een verschil met de twee grote honden die we voorheen hebben gehad is dat we meer kunnen fietsen. Fenna protesteert soms onderweg, maar dat komt de mand te klein is. We twijfelen nog tussen een grotere mand, een bakfiets (tweewieler) of een kar. Natuurlijk een financiƫle kwestie, maar zeker ook een kwestie van Fenna : wat zal haar het beste bevallen.
Vanwege haar formaat neemt ze niet veel ruimte in. Twee grote honden in de voortent of caravan is toch heel wat anders dan dit beestje. De nieuwe manier van vakantie vieren bevalt ons eigenlijk wel. Het is zeker even wennen, zonder kids maar we hebben de Schrik van Jubbega, Fenna, mee. Gaan we toch met z'n drietjes op stap.