zaterdag 4 augustus 2012

EU Zakkenvullers

De PVV maakt zich o.a. ook druk over de geld verkwistende EU parlementariërs. Terecht, want als je daar diep induikt dan schrik je je wild. De verkwisting bij die corrupte organisatie is al decennia lang gaande. Veel parlementariërs zijn ordinaire witte boorden criminelen, die het belastinggeld er doorheen jagen. Eindelijk een politieke partij die stelling durft te nemen tegen de EU- misstanden. Ze schrijft o.m. :

"Uit de uitermate schokkende televisie-uitzending 'Terzake' (Canvas, België) van dinsdag 24 juli 2012 is gebleken dat eurocraten op een schandalige manier hun zakken lopen te vullen. Zo verdient een eurocommissaris inclusief woonvergoeding en representatiekosten maar liefst 27.318 euro per maand. Een afgetreden eurocommissaris ontvangt drie jaar lang een uittredingsvergoeding van 8.200 euro per maand en zonder ooit pensioenpremie afgedragen te hebben, ontvangt een gepensioneerde eurocommissaris 4717 euro per maand.
Beginnende jonge ambtenaren bij de EU toucheren 4.676 euro netto per maand. Hun netto salaris is hoger dan hun bruto salaris? Rara hoe kan dat?
Een europarlementariër komt totaal op 13.500 euro per maand. Zeer schokkend daarbij is dat een groot deel van de europarlementariërs nog een vermogen (100.000 euro in het voorbeeld van de uitzending) bijverdient aan nevenfuncties, waarbij sprake kan zijn van ernstige belangenverstrengeling.
De PVV zegt: geen cent van Nederland meer naar Brussel zolang deze perverse zakkenvullerij voortduurt!"

Dit keer heeft de partij groot gelijk : geen geld meer naar Brussel. We hebben het hier zelf hard nodig. Veel belangrijker dan het gezeur over hoofddoekjes.