zaterdag 25 augustus 2012

Dutch Bird Fair


Wordt het een Waterbird fair?
Vandaag is het vogel festival van start gegaan in de Oostvaardersplassen. Toen ik via de Knardijk het festivalterrein naderde passeerde ik 16(!) pendelbussen. Ze stonden in een lange rij geparkeerd en schoven telkens een buslengte op. Het waren overigens geen gewone bussen, maar extra lange. Je weet wel met zo'n harmonica tussenstuk.
Ik heb het festival al twee keer eerder bezocht en zag geen nieuwe spectaculaire zaken aangekondigd. Dus bleef ik buiten het terrein, waar donkere wolken overheen schoven. Wat auto's betreft viel het dit keer mee vanwege de ingezette pendelbussen. Alleen Vips mochten met de auto de Knardijk op. En zoals gewoonlijk kent ook dit evenement heel erg veel Vips. Het zou best de helft van het aantal bezoekers kunnen zijn geweest. Echt druk was het overigens niet. Misschien morgen. Wel 10 euro meenemen, anders kom je niet binnen. Tenzij je een VIP bent.
 Er zijn zo'n 4.000 bezoekers geweest (over twee dagen gerekend). Men had 10 Ć” 15.000 verwacht. Wishfull thinking of het weer?